Det er mange som har stor treningsglede, og som føler et stort behov for fysisk aktivitet flere dager i uken. Det er noe som kan skape en stor frustrasjon når man skal på reise. Det er noe flere hotellkjeder har merket, derfor satser flere kjeder på gode treningsfasiliteter for sine kunder.

1: Wyenham hotels and Resort,

Dette er en hotellkjede som setter fokus på gjestene sin helse. I tillegg til å tilby fantastiske rom gir de gjestene mulighet til å bestille et «Fitness room». Ved å betale litt ekstra blir rommet innredet med ulikt treningsutstyr. Av utstyret du kan benytte direkte på rommet er blant annet stasjonær sykkel og ellipsemaskin. Dessuten får du treningsklær helt gratis.

2: Faimont Hotels and Resort

Ved å være medlem i deres prestisjefulle presidentklubb får du mange muligheter. Fra resepsjonen kan du låne en MP3-spiller som er fullastet med ditt valg av musikk. Kombinerer du det med en lånt sykkel som du låner gratis fra hotellet kan du utforske byen fra sin beste side med musikken du elsker.

3: Affinia Hotels:

Denne kjeden består av flere boutique hoteller med lokasjoner i New York og Washington. Dette er byer som er kjent for alle de gode handlemulighetene også. Kjeden har skreddersydd sine egne sykler som er gratis for gjestene å låne. I tillegg tilbyr de en guidetjeneste som gjør at en ansatt vil vise fram byen på en flott måte.

4: EVEN hotels:

Dette er en relativt ny hotellkjede. De har sett viktigheten av å tilby en restaurant meny som er velsmakende og svært sunn. Dessuten finnes det treningsrom på alle deres hoteller.

5: Four Seasons Hotels and Resorts:

Dette er en svært anerkjent hotellkjede som er lokalisert flere steder verden over. I tillegg til at hotellene er utstyr med egne treningsrom

6: Trumps Hotel Collection:

Trumps Hotel Collection er en hotellkjede som består av bare luksuriøse hoteller i verdensklasse. Du kan dra til Skottland og benytte hotellets egen golfbane. Denne kjeden har dessuten utviklet et velværeprogram. Velværeprogrammet gjør at du kan forespørre treningsutstyr på rommet. Resepsjonen vi dermed komme direkte til ditt rom med yogamatter, strekkbånd og lette vekter.

7: Elements Hotels:

Kjeden setter gjestenes velvære i fokus. Derfor har de utviklet et program som heter Bikes-to-Borrow som gjør at du kan låne sykler gratis. Hotellene har i tillegg egne fitness-sentre som gjør at du kan slenge deg på en treningsøkt.

8: Sheraton Hotels and Resorts:

Bor du på et av deres hotell kan du ringe til resepsjonen og be om en gratis Gym-In-A-Bag. Det er en gratis bag som er stappfull av små treningsutstyr. Yogamatte, massasjestav, små vekter bare for å nevne noen. TV-en har et stort utvalg av treningsfilmer du har muligheten til å leie.

9: Wrstin Hotels and Resorts:

Hotellkjeden har lagt alt til rette for aktive gjester. Du kan bestille et rom som er utstyr med diverse treningsapparater. Kjeden har dessuten et eget løpeprogram som er velutviklet av eksperter på løping.

10: Hyatt Hotels and Resorts:

Om du fokuserer påå holde deg i aktivitet når du er på reise bør du bo på et av kjedens mange hoteller. YogaAway er et system du kan benytte deg av. Dette systemet gjør at du kan bestille yogatimer direkte via et underholdningssystem koblet til TV. Du vil dermed kunne utføre yogaøvelser som du ser på TV. I resepsjonen kan du få et løpeprogram med opptegnede løyper. Samtlige av hotellene har også GPS-klokke til utlån sånn at du finner veien tilbake.

11:Kimpton Hotels and Restaurant:

Denne kjeden består av en rekke hoteller og restauranter. Bedriver man fysisk aktivitet er det anbefalt å spise sunt. På deres hoteller er måltidene skreddersydd en aktiv person. Personalet på hotellene kommer dessuten på rommet ditt med gratis vann ved forespørsel.

12: Ganservoort Hotel Group:

Dette er en liten kjede med to hoteller i New York og et hotell på den eksotiske øyen Turks and Coicos. Hotellene har topp moderne treningsfasiliteter. Du kan også melde deg på et av deres mange treningsklasser med instruktør.

Privacy Policy